Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,7
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
9,2
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
8,8
Opinie
    Krzysztof
    pl
    9,6
    11 października 2017
    Kameralnie lecz elegancko, super śniadanie, miła obsługa, bardzo dobrze wyposażona strefa SPA.
    Michał
    pl
    9,6
    4 października 2017
    REWELACYJNY OBIEKT I OBSŁUGA
    NIC
    Można by określić to jednym słowem - WSZYSTKO, ale to trochę mało, obiekt na wysokim poziomie, obsługa - począwszy od Pań z recepcji poprzez restaurację aż to Pana Zbyszka, który dba o gości w trakcie korzystania z basenu i sauny - REWELACYJNA, Jedzenie w restauracja bardzo dobre, duży wybór a "świńska noga" pieczona w całości podana na obiado-kolację powaliła WSZYSTKICH :D Oby więcej takich obiektów. GRATULACJE dla całego personelu oraz szefostwa. Szkoda tylko, że obiekt działa tylko w sezonie, ale to już taka specyfika Mielna.
    pl
    10
    20 września 2017
    Obsługa przemiła:-)miejsce swietne, bede wracac na pewno:-)
    Mac Nie
    pl
    10
    19 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl
    8,8
    17 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krystian
    pl
    9,2
    14 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Darek
    pl
    9,5
    14 września 2017
    Znakomite wyżywienie i super obsluga!
    wioletta
    pl
    9,6
    10 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławomir
    pl
    10
    4 września 2017
    Zarówno hotel jak i atmosfera w nim panująca były tak świetne, że przedłużyliśmy pobyt.
    Dania z karty - rewelacja!!!! Nie dość, że porcje duże i bardzo smaczne, to ceny nie były wygórowane. Basen i sauny - super.
    Arkadiusz
    pl
    9,2
    2 września 2017
    Udany pobyt. Spędziłem mile 3 dni.
    Mały telewizor, uboga oferta programowa.
    Duża różnorodność podawanych na śniadanie potraw. Dobrze dobrane godziny śniadań. Miła i profesjonalna obsługa.
    maciej lisowski
    pl
    7,5
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    9,6
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl
    9,2
    26 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    9,6
    24 sierpnia 2017
    super profesjonalny hotel polecam serdecznie
    Paweł
    pl
    10
    24 sierpnia 2017
    Wygodne łóżka, smaczne jedzenie. Dobra lokalizacja chociaż trzeba pamiętać że przy głównej drodze a nie na uboczu w związku z czym słychać wszelkie hałasy imprezowiczow
    Marcin
    pl
    9,2
    24 sierpnia 2017
    Rodzinny bardzo udany wyjazd POLECAM!!!
    Nie mam uwag.
    Wszystko było ok. Hotel godny polecenia.
    Grzegorz
    pl
    10
    17 sierpnia 2017
    Wypocząłem i zrelaksowslem sie 👍
    Atmosfera hotelu bardzo miła obsługa dobre drinki w barze 👍 I nie daleko jest możliwość jazdy konnej polecam
    Marek
    pl
    7,1
    13 sierpnia 2017
    Ok
    Parking za ciasny
    Śniadanie było ok
    JERZY
    fr
    6,7
    9 sierpnia 2017
    Brak cappuccino
    Dostatecznie calosciowo ale wysoki poziom obserwacji hygieny basenu i przeszczeganie podstawowych zasade hygieny /Obowiazkowy Prysznic i dezyfekcja stop przed wejsciem do basenu/
    BarbaraKa
    pl
    9,2
    8 sierpnia 2017
    Śniadanie bardzo dobre.
Ładowanie opinii