Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,7
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
9,2
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
8,8

Opinie

    Marcin Brush
    pl

    Ocena

    9,6
    18 czerwca 2018

    Było super!

    Przemili właściciele i obsługa. Czystość na najwyższym poziomie. Pokój jak i reszta obiektu zadbany. Super jedzenie. Idealna lokalizacja z której blisko zarówno do plaży, głównego deptaku w Mielnie jak i do Unieścia. Wewnętrzny zamykany parking. Fajny basen oraz SPA (w tym przesympatyczny Pan Zbyszek, który opiekuje się basenem i saunami). Zdecydowanie polecam!
    Artur
    pl

    Ocena

    10
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Beata
    pl

    Ocena

    10
    5 czerwca 2018

    Polecam serdecznie !

    Obiady lepiej wykupić w pakiecie, bardziej się opłaci i zostanie na lody :)
    Wszystko co przeczytałam przed przyjazdem na temat uprzejmości i serdeczności Pracowników hotelu było prawdą :) Czuliśmy się zaopiekowani i mile widziani. Pokój studio - mega fajny, przestrzenny, w obiekcie bardzo czysto, basen i sauny świetne , śniadanie bardzo smaczne, do plaży 4 minuty. Przed wejściem na plaże czaka na Was pracownik hotelu z leżakami i parasolami, żebyście nie musieli ich tachać :) Polecam serdecznie to miejsce .
    Robert Pohl
    pl

    Ocena

    10
    4 czerwca 2018

    Super

    Wszystko było w porządku. Miła i pomocna obsługa. Bardzo czysto. Smaczne jedzenie.
    rafał
    pl

    Ocena

    10
    29 maja 2018

    Udany pobyt, spędzony w miłej atmosferze

    Wspaniała atmosfera, którą zapewniają świetne warunki hotelu oraz przemiły personel. Polecam ten obiekt! PS. Przepyszna kawa to wielki plus tego miejsca!
    pl

    Ocena

    8,3
    28 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Damian
    pl

    Ocena

    9,6
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    9,6
    7 maja 2018
    Basen, obsługa wzorowa, czysto, sauny o`k, polecamy.
    Patryk Klaus
    pl

    Ocena

    10
    5 maja 2018

    Wspaniałe miejsce. Polecam gorąco :-)

    Malutkim minusem był brak wody mineralnej i czajnika w pokoju.
    Wspaniała atmosfera, piękne położenie, przesympatyczny personel, sterylna czystość, pyszne śniadania.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    9,6
    11 października 2017
    Kameralnie lecz elegancko, super śniadanie, miła obsługa, bardzo dobrze wyposażona strefa SPA.
    Michał
    pl

    Ocena

    9,6
    4 października 2017

    REWELACYJNY OBIEKT I OBSŁUGA

    NIC
    Można by określić to jednym słowem - WSZYSTKO, ale to trochę mało, obiekt na wysokim poziomie, obsługa - począwszy od Pań z recepcji poprzez restaurację aż to Pana Zbyszka, który dba o gości w trakcie korzystania z basenu i sauny - REWELACYJNA, Jedzenie w restauracja bardzo dobre, duży wybór a "świńska noga" pieczona w całości podana na obiado-kolację powaliła WSZYSTKICH :D Oby więcej takich obiektów. GRATULACJE dla całego personelu oraz szefostwa. Szkoda tylko, że obiekt działa tylko w sezonie, ale to już taka specyfika Mielna.
    pl

    Ocena

    10
    20 września 2017
    Obsługa przemiła:-)miejsce swietne, bede wracac na pewno:-)
    Mac Nie
    pl

    Ocena

    10
    19 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl

    Ocena

    8,8
    17 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krystian
    pl

    Ocena

    9,2
    14 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Darek
    pl

    Ocena

    9,5
    14 września 2017
    Znakomite wyżywienie i super obsluga!
    wioletta
    pl

    Ocena

    9,6
    10 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławomir
    pl

    Ocena

    10
    4 września 2017

    Zarówno hotel jak i atmosfera w nim panująca były tak świetne, że przedłużyliśmy pobyt.

    Dania z karty - rewelacja!!!! Nie dość, że porcje duże i bardzo smaczne, to ceny nie były wygórowane. Basen i sauny - super.
    Arkadiusz
    pl

    Ocena

    9,2
    2 września 2017

    Udany pobyt. Spędziłem mile 3 dni.

    Mały telewizor, uboga oferta programowa.
    Duża różnorodność podawanych na śniadanie potraw. Dobrze dobrane godziny śniadań. Miła i profesjonalna obsługa.
    maciej lisowski
    pl

    Ocena

    7,5
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii